L’ EQUIP DE SOMNIA

Paloma y Maite fundadoras de Somnia

L’OBJECTIU DE L’EQUIP ÉS APROPAR ELS SERVEIS A LA ZONA D’INTERIOR I QUE TOTES LES FAMÍLIES TINGUEN LES MATEIXES OPORTUNITATS.

Paloma i Maite:

“Des de menudes sabíem que el que volíem quan fórem majors seria tornar al poble que ens va veure créixer i allí, aportar el nostre granet de sorra per poder ajudar i acompanyar les xiquetes i xiquets.

Pensem que juntes formem un bon tàndem i per a nosaltres, SOMNIA és un somni complet que ens ha permès aconseguir-ho”.

AMB UN EQUIP MULTIDISCIPLINAR OFERIM SERVEIS PER PODER TREBALLAR ELS ASPECTES SOCIAL, EMOCIONAL I EDUCATIU DE MANERA CONJUNTA, FOMENTANT EL DESENVOLUPAMENT HOLÍSTIC DE LES PERSONES.

PALOMA

Paloma

Mestra d’Educació Infantil i Primària

Paloma és mestra d’Educació Infantil i Primària amb especialitat en Educació Especial i Anglès. Des de menuda tenia clar la seua professió com a mestra i ho va aconseguir. Té una forta passió per la infància i el seu acompanyament. Paloma destaca per la seua creativitat, energia, innovació i constància.

 

MAITE

Maite

PSICÒLOGA

Maite Maite és Psicòloga amb especialitat en Psicologia de la Salut, i Màster en Necessitats Educatives Especials i Atenció Primerenca amb número de col·legiada CV16554. Maite és una persona activa, destaca per la seua inquietud cap a l’àmbit social, és constant amb el que fa i té un fort compromís amb les seues arrels i el seu entorn. El cercle més proper la identifica per ser una xica servicial i empàtica. Li agrada ajudar a la resta de persones i les contagia amb la seua eterna simpatia.

A més, el nostre equip està format per totes les persones que treballen a Somnia per portar els serveis a tots els llocs. El nostre objectiu és que cada vegada que se’ns planteja anar a un municipi nou a portar els serveis de Somnia, buscar una persona perquè pugue dur a terme estos serveis. Per esta raó, si coneixes alguna persona que estigue interessada en unir-se a l’equip de Somnia, no dubtes a comunicar-li-ho. Moltes gràcies!