A març de 2021, va tenir inici la 6a edició del programa Move Up! Emprende con éxito, programa impulsat pel CEEI Castelló i per la Diputació de Castelló. 

Nosaltres, en aquell moment estàvem iniciant el projecte SOMNIA i necessitàvem acompanyament per poder definir bé la idea i com volíem començar el nostre projecte. No ho vam pensar dos vegades, i ens vam apuntar per participar al Move Up! i SOMNIA va ser un dels projectes seleccionats per participar, junt amb altres 24 projectes. A partir del mes de març va començar una nova aventura per a nosaltres. L’aventura de l’emprenedoria. 

Nosaltres teníem clar el que volíem oferir amb el nostre projecte, però ens faltava definir el com fer-ho. Així que amb el programa Move Up! ho vam poder definir gràcies a l’ajuda de tots els professionals que van anar passant cada setmana, des de març fins a setembre, per aconsellar-nos i ajudar-nos en tot el que vam necessitar. 

Va ser una experiència molt bona perquè gràcies al Move Up! vam poder dissenyar tot el que és necessari per començar un nou projecte. 

Per acabar el programa, al mes d’octubre, tots els projectes participants vam haver de mostrar com havia canviat el nostre projecte i com estava en eixe moment. Per a nosaltres ja era un premi el poder haver arribat fins allí, ja que el programa ens va ajudar moltíssim i ens va permetre que a octubre, ja estarem treballant oferint els nostres serveis a la zona d’interior de Castelló. Però l’alegria va augmentar quan, junt amb els projectes Fruits de la Terra-Emocions i Terreta Group, vam ser un dels tres projectes guanyadors del programa Move Up! 

El Move Up! ens ha permès conèixer moltes persones amb uns projectes genials. També ens ha permès estar acompanyades tant per moltes persones expertes en diverses àrees com per la nostra tutora de treball Elena Esteve així com pels nostres mentors Bárbara i Sergio, de SAF Serveis Psicològics. Sense el seu suport, el pas per Move Up! no haguera sigut el mateix. 

Podeu llegir l’entrevista que ens van fer des del CEEI per conèixer una miqueta més el nostre projecte. 

https://ceeicastellon.emprenemjunts.es/?op=8&n=26547