El cap de setmana de l’1 i 2 d’octubre vam participar al Reset Weekend Sostenible, programa d’emprenedors intensiu centrat a potenciar iniciatives d’emprenedoria amb possibilitats de generar un triple impacte: ambiental, social i econòmic. 

Nosaltres vam pensar que la nostra proposta, SOMNIA, podia complir amb estes característiques i per això, ens vam inscriure per poder participar. Després de presentar la idea, junt amb Vida Vertical, SOMNIA va ser una de les dos idees seleccionades per desenvolupar i complementar el projecte. 

Durant este cap de setmana vam compartir experiència i coneixements amb persones emprenedores i expertes en diferents àrees com el negoci, màrqueting, disseny o la programació. A més a més, el treball aconseguit no haguera sigut el mateix si no haguérem tingut el grup de treball que ens va acompanyar. Vam estat treballant junt amb elles i ells durant tot el cap de setmana per poder avançar i complementar el nostre projecte. 

Va ser un cap de setmana molt intens, ple d’emocions i amb moltes experiències viscudes. Sens dubte, una de les millors experiències quant a emprenedores i per a nosaltres, totalment recomanable.