TALLERS DE JOC EN FAMÍLIA - VISTABELLA DEL MAESTRAT

TALLER DE JOC EN FAMÍLIA A VISTABELLA DEL MAESTRAT

Dissabte 30 d’abril estarem a Vistabella del Maestrat per proposar un taller de joc en família.

En este cas, es tracta del tercer taller de cinc que realitzarem. Les pròximes dates seran: 7 de maig i 21 de maig.

Cada taller tindrà una temàtica diferent. La d’este dissabte serà Expressió Artística.

L’expressió artística és una manera amb la que estimular el cervell i l’art és una eina amb la qual poder fer-ho. Quan observem una obra artística, el cervell comença a activar-se i amb ell també ho fan les àrees relacionades amb la memòria i les emocions. Amb l’expressió artística, es posen en pràctica una gran diversitat de funcions executives com poden ser la memòria de treball, la planificació, la flexibilitat o la presa de decisions. Totes elles, ens acompanyen al nostre dia a dia i són les que ens permeten actuar d’una manera o d’una altra.

L’art és un llenguatge universal, és una manera molt interessant d’explorar i comunicar els nostres sentiments, ens permet despertat la creativitat, ens permet provar coses noves i eixir de les normes a les que totes i tots estem acostumats i també ens permet motivar-nos, entre altres beneficis.

El que proposem a esta sessió, és que les persones assistents es troben amb molts materials i recursos amb els que poder crear art, i siguen ells i elles les que creen a través del que cada material els inspire i transmeta.

També tindran l’opció de reinterpretar alguna de les obres artístiques creades per alguna persona famosa, i fer-la a la seua manera, amb el seu segell personal.

Date

abr. 30 2022
Expired!

Time

11:30 - 13:00

localització

Vistabella del Maestrat
Biblioteca

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *